Wie zijn wij

Schiphorst Telecom  is op een professionele wijze actief in de telecommunicatie, It diensten en camera beveiligingsmarkt. Binnen het MKB , en de onderkant van de groot-zakelijke markt worden klantvriendelijke maatwerkoplossingen gemaakt tegen een concurrerende prijsstelling. Naast telecommunicatie, databekabeling en beveiliging installeert Schiphorst Telecom ook professionele mobiele Communicatie (PMR) oplossingen. Er wordt gewerkt met gerenommeerde leveranciers welke hun sporen reeds hebben verdiend.

Alles in één hand, van advies tot uitvoering


Schiphorst Telecom geeft een volledig advies, installeert zelf alle aangeboden apparatuur en voorziet bovendien zelf in de serviceopvolging. Hierdoor is er tijdens kantooruren een professionele helpdesk welke vraagstukken vaak online kan oplossen en buiten opening's uren is er een 24 uur,s service dienst beschikbaar. De Telecombranche krijgt steeds meer raakvlakken met automatisering. Door de opkomst van internet is er een versnelling aan technologische ontwikkelingen op dit gebied ontstaan.

Integrale oplossingen


Schiphorst Telecom  ziet telecom, beveiliging en Domotica niet meer als losstaande onderdelen. Door toepassing van de juiste systeemkoppelingen en software haalt u maximaal rendement uit de door ons geïnstalleerde voorzieningen.en worden storingen eventueel vroegtijdig gesignaleerd en doorgemeld naar onze serviceafdeling.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.